קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריך תפוחים קל עם דבש

פריך תפוחים קל עם דבש
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . אם יש לכם מיץ לימון, מים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: פריך תפוחים קל עם דבש, דבש-ג'ינג'ר חמוציות תפוח פריך, ו מבשלים את הספר: עוגת תפוחים פריכת דבש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
2
באופן שווה להפיץ את פרוסות התפוח בצלחת מוכנה. בקערה קטנה, לערבב את מיץ לימון ומים, ויוצקים על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
מורחיםמורחים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
טפטוף תפוחים עם דבש, ומפזרים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
דבשדבש
4
בקערה, מערבבים את הסוכר החום, קמח, שיבולת שועל וחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
6
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהתפוחים רכים וציפוי משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור