פרלינים
פרלינים נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 143 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה לשתיה, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 392 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרלינים, פרלינים, ו פרלינים (מתכונים דומים).
הוראות
1 זהו צעד אופציונלי. מחממים תנור ל 300 F.
מניחים חצאי פקאן על תבנית אפייה בשכבה אחת וטוסט במשך 10 דקות, הופך פעם אחת.
בואו מגניב.2 קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או סילפט ולהניח בצד.
מערבבים יחד סוכר לבן וחום וסודה לשתייה בסיר 3 ליטר. מערבבים בקרם אור ומניחים מעל חום בינוני עד בינוני-גבוה. לבשל, לטאטא מדי פעם, עד התערובת מגיעה 113° על מדחום ממתקים (כ 25 דקות). קצף קל ומדי פעם מבעבע בתערובת (זה נראה כאילו זה מתנשף) הם נורמליים בשלב זה.3 ברגע שהטמפרטורה מגיעה ל-235 F, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה במלואה והתערובת משולבת היטב (בערך 1 דקה).4
הסר את התערובת מהחום ומערבבים בברנדי ופקאנים עד מצופה היטב. המשך ערבוב כדי להתקרר מעט (כ 1-2 דקות). במהירות טיפה על ידי כפיות על גבי גיליונות אפייה מוכנים.
בואו להתקרר לחלוטין.לאחסן במיכל אטום עד 3-5 ימים.