פרמזן עוף פריך עם סלסה אבוקדו
עוף פריך פרמזן עם סלסה אבוקדו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. אם יש לכם מיונז מיונז אמיתי, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות, דג לבן וטאקו אבוקדו פריך עם מנגו אננס סלסה, ו סלמון פריך וסלסה אבוקדו אורז קערות עם רוטב כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי לחם ו 1/4 כוס גבינה בצלחת רדודה; להפריש.
מערבבים מיונז ואבקת צ ' ילי; התפשט על שני הצדדים של חזה עוף. מעיל באופן שווה עם תערובת פירורי לחם.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 4 עד 5 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F). בינתיים, אבוקדו מחית עם סלסה.
מניחים עוף על צלחת הגשה; העליון עם תערובת אבוקדו, עגבניות וגבינה הנותרים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto