פרמזן פסטה עם עוף ורוזמרין
פסטה פרמזן עם עוף ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 109 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1169 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוזמרין, מלח כשר ופלפל, פסטה אורקייט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו רוזמרין-פרמזן פסטאן וספגטי סקווש, רוזמרין פרמזן עוף מצופה, ו מכרזי עוף אפויים פריכים עם רוזמרין ופרמז'ן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. לגרוס את העוף, באמצעות מזלג או האצבעות שלך, בעוד הפסטה מבשלת. זרוק את העור והעצמות.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 1/4 כוסות מים. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים את מי הפסטה השמורים, עוף, רוזמרין, 1/2 כוס פרמזן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל לסיר. מערבבים על חום בינוני-נמוך עד הרוטב התעבה מעט, על 2 דקות. מחלקים בין קערות בודדות ומפזרים את הפרמזן שנותר. טיפ: שימוש במים שמורים מתוך סיר הפסטה הוא טריק קלאסי של טבח. עמילני ומלוח, זה עושה רוטב קל, טעים כאשר השליך עם גבינה ועשבי תיבול. זה גם נהדר לדילול פסטו ומרינרות.