קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

פרמיג'יאנה חציל

פרמיג'יאנה חציל
חציל פרמיגיאנה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם קמח, שום, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. ציון זה הוא מוצק. פרמיג'יאנה חצילים ללא הפרמיג' יאנה!, פרמיג'יאנה חציל, ו פרמיג'יאנה חציל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ובפתיתי הפלפל האדום; מבשלים עד שהבצל רך ושקוף, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את הסוכר והעגבניות ושוברים חלק מהעגבניות בעזרת כף עץ. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהעגבניות מתפרקות למדי, 10 עד 15 דקות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
תן להתקרר.
1
שים את סיבובי החצילים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מפזרים מלח משני הצדדים ולתת לשבת, על 1 שעה. שוטפים את החציל במים קרים ומייבשים היטב במגבת מטבח. (המלחת החציל מוציאה את הטעם הנוזלי והמריר, אך היא אופציונלית: דלג על שלב זה אם אין לך זמן.)
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מכניסים את הקמח לקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. בקערה אחרת מקציפים את הביצים עם החלב ומתבלים במלח ופלפל. בקערה שלישית מערבבים את פירורי הלחם, האורגנו והטימין ומתבלים במלח ופלפל. מחפרים כל פרוסת חציל בקמח ומנערים כל עודף. טובלים בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם, מכסים את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הניחו את פרוסות החצילים על ניירות אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מחממים כ -1 / 2 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל לעשן קלות (בין 380 מעלות פרנהייט ל -400 מעלות פרנהייט). בעזרת מלקחיים מוסיפים למחבת שכבה אחת של חציל ומבשלים עד להזהבה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מעבירים לתבנית מרופדת במגבת נייר ומתבלים קלות במלח. חזור על הפעולה עד שכל החציל מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.כף כרבע מרוטב העגבניות לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם שכבת החציל המטוגן, חופפת מעט את הפרוסות. למעלה עם כרבע מהמוצרלה, ואז מפזרים כשליש כל אחד מהפרמזן, הפרובולון והבזיליקום. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות (רוטב, חצילים, גבינה, בזיליקום), ולאחר מכן לסיים עם רוטב הנותרים מוצרלה. לחץ את השכבות בחוזקה לתוך המנה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולוןפרובולון
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
אופים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 35 עד 40 דקות. לקבלת חלק עליון חום במיוחד, הניחו את המנה מתחת לצלייה למשך דקה או שתיים רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
צילום: כריסטינה הולמס

מרכיבים

1קומץעלי בזיליקום טריים, קרועיםעלי בזיליקום טריים, קרועים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם בסגנון איטלקיפירורי לחם בסגנון איטלקי794פלפל האבנרופלוס אחד 15 אונקיה יכול שלם סן מרזאנו שזיף עגבניותפלוס אחד 15 אונקיה יכול שלם סן מרזאנו שזיף עגבניות567פלפל האבנרוחצילים בינוניים (בערך, פרוסים לתוך 1/2 אינץ ' -סיבובים עביםחצילים בינוניים (בערך, פרוסים לתוך 1/2 אינץ ' -סיבובים עבים3larges(חלקית &)(חלקית &)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה340פלפל האבנרוגבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דקגבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עלי טימין טרייםעלי טימין טריים3ציפורןשום, מגורדשום, מגורד6קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2smallsבצל, חצוי פרוס דקבצל, חצוי פרוס דק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אורגנו מיובשאורגנו מיובש28פלפל האבנרו1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת (אודות1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת (אודות6קצת קישואים קצוציםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי227פלפל האבנרוכוסות גבינת פרובולון מגוררת (בערךכוסות גבינת פרובולון מגוררת (בערך2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

פרמיג 'יאנה חצילים עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.