קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פרנץ ' טוסט מלא בריבת תות

פרנץ ' טוסט מלא בריבת תות
המתכון פרנץ ' טוסט מלא בריבת תות מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם אבקת סוכר, חלב, מוצר ביצה ללא כולסטרול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו פרנץ ' טוסט מלא תותים עם קרמל ופקאנים, נאגטס צרפתי מלא בקנולי, ו עוטפת פרנץ ' טוסט מלא פירות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת, 1 כף אבקת סוכר ואת קליפת התפוז עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים 4 פרוסות לחם באופן שווה עם תערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3
מורחים 2 כפיות שימורים על כל פרוסת לחם שנותרה. למעלה כל אחד עם פרוסת לחם 1 להפיץ עם גבינת שמנת, מה שהופך 4 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
4
בקערה רדודה או מחבת עוגה, מערבבים מוצר ביצה, חלב ווניל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' או מחבת על חום בינוני או 191°. לטבול כל כריך לתערובת ביצה, הופך מעיל שני הצדדים. מבשלים במחבת חמה 3 עד 4 דקות בכל צד עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מפזרים כל כריך עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב