פרפה ברי פריך
פרפה ברי פריך דורש כ 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 1. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 558 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוכמניות, גרנולה בטעם וניל, יוגורט וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מכלמתכונים יש 33 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 68%. הציון הזה די טוב. נסו פרפה ברי פריך, פוסט פריכה פריכה, ו פרפה פרי הדר עבור מתכונים דומים.
הוראות
שכבה 1/4 כוס יוגורט לתחתית קערה. למעלה עם כמחצית מכל אחד מהתותים הפרוסים, האוכמניות והגרנולה; חזור על שכבות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפרפה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.