קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פרפה יוגורט יווני

פרפה יוגורט יווני
משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו יוגורט דובדבן יווני Parfaits, יוגורט אוכמניות יווני עוגת גבינה Parfaits, ו פרוות יוגורט יווני תות בננה.

הוראות

1
להשרות grano ב 6 כוסות מים לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
ניקוז.
3
מניחים בסיר בינוני עם 6 כוסות הנותרים מים מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד grano הוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
לנקז היטב. מערבבים בדבש ומלח. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
כפית 1/4 כוס יוגורט לתוך כל אחד 8 כוסות פרפה. יוגורט העליון עם 3 כפות grano ו 2 כפות פירות יער. חזור על שכבות עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב