קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 27 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

פרקר האוס רולס

פרקר האוס רולס
אם יש לך בערך 2 שעות ו 27 דקות לבלות במטבח, לחמניות פארקר הבית עשויות להיות מצוינות לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 180 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו חמאה, חלמונים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פרקר האוס רולס, פרקר האוס רולס, ו פרקר האוס רולס.

הוראות

1
מרססים תבנית חצי גיליון בתרסיס טפלון ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את החלב, הסוכר, השמרים, הקמח, החלמונים והמלח בקערת מערבל המעמד המצויד בתוסף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שלב במהירות נמוכה במשך 1 דקה. שנה את חיבור ההנעה לוו הבצק והנח את הבצק למשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מוסיפים 2 אונקיות מהחמאה בטמפרטורת החדר ומערבבים במהירות נמוכה. הגבירו את המהירות לבינונית וערבבו עד שהבצק מתרחק מדפנות הקערה ותוכלו למשוך את הבצק בעדינות לסדין דק שאור יעבור דרכו, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ומגלגלים ומעצבים בידיים ליצירת כדור גדול. מחזירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במקום חם ויבש לתפיחה עד להכפלת הגודל, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוציאים את הבצק מהקערה ומגלגלים לבול עץ בגודל 16 על 3 אינץ'. השתמש בסכין ספסל כדי לחתוך את הבצק למנות של 1 3/4 אונקיות, בערך 16 לחמניות. בעזרת היד הכוסית ברפיון, גלגל כל מנה על השיש עד שהם מתהדקים לכדורים קטנים. עבודה 1 בכל פעם, להשתמש מערוך לגלגל כל כדור קטן לתוך 3-אינץ מעגל או סגלגל. השתמש בצד היד שלך או בדיבל קטן כדי לבצע הזחה באמצע המעגל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים טפיחה קטנה של חמאה צוננת במרכז הכניסה, ואז מקפלים לשניים ולוחצים בעדינות כדי לאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
מניחים את הלחמניות, בצד העליון כלפי מטה, על תבנית הסדין המוכנה, ומרווחים ביניהם באופן שווה. ממיסים את החמאה הנותרת של 1 גרם ומברישים את צמרות הלחמניות. מכסים בניילון ומניחים בצד במקום חם ויבש לתפיחה עד להכפלת הגודל, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים את הניילון ואופים עד שהלחמניות מגיעות לטמפרטורה פנימית של 200 מעלות צלזיוס, 8 עד 10 דקות. סובב את התבנית באמצע האפייה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוציאים את התבנית לרשת קירור ומצננים 2 עד 3 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
עבור חום ו
1
להרכיב לחמניות כאמור לעיל, אבל אופים כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את התנור ל 275 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
אופים עד שהחלק החיצוני של הלחמניות פשוט מתחיל להתייצב אך לא השחימו והטמפרטורה הפנימית היא 185 מעלות, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוציאים ומצננים על המחבת במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות מוציאים את הלחמניות מהתבנית ומניחים על רשת קירור עד שהם בטמפרטורת החדר, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את הלחמניות בשקיות ומקפיאים עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס להפשיר את הלחמניות במשך 60 עד 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ריססו תבנית עם תרסיס ללא מקל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את הלחמניות על תבנית הסדין המוכנה ואופים עד שהלחמניות מגיעות לטמפרטורה פנימית של 200 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים את התבנית לרשת קירור ומצננים 2 עד 3 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף