פשטידת בשר טחון
פשטידת בשר ללא בשר עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 241 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוח, מילוי פשטידת בשר טחון, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה די טוב. נסו הכל ב " בשר טחון, רגשני ג'ו (בן דוד חסר בשר של סלופי ג' ו) (יום שני ללא בשר), ו בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים mincemeat, אגוזי מלך, תפוחים, סוכר חום, מיץ לימון ורום בקערה.
מערבבים היטב. מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
קח מילוי מהמקרר ולתת לבוא לטמפרטורת החדר. הכינו את הקשה. מערבבים היטב לשפוך לתוך הקליפה. למעלה עם קרום מלא ולעשות חריצים או לעשות העליון סריג. קצוות מכווצים.
אופים בתנור שחומם מראש על מדף נמוך במשך 40 דקות או עד חום זהוב.