קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידת דלעת בטטה מתוקה

פשטידת דלעת בטטה מתוקה
עוגת דלעת בטטה מתוקה דורשת כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך allspice, אגוז מוסקט הקרקע, מרשמלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 40 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. נסו דלעת סקווש ומרק בטטה, דלעת סקווש ומרק בטטה, ו דלעת סקווש & רביולי בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחית יחד את תפוחי האדמה המתוקים ודלעת בקערה. מקפלים את הביצים, חלב, קינמון, אגוז מוסקט, ואת כלספייס לתערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
תפוח אדמהתפוח אדמה
סקוושסקווש
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
4
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות; לארגן מרשמלו על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אופים עד סכין מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין