פשטידת דלעת בטטה מתוקה
עוגת דלעת בטטה מתוקה דורשת כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך allspice, אגוז מוסקט הקרקע, מרשמלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 40 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. נסו דלעת סקווש ומרק בטטה, דלעת סקווש ומרק בטטה, ו דלעת סקווש & רביולי בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחית יחד את תפוחי האדמה המתוקים ודלעת בקערה. מקפלים את הביצים, חלב, קינמון, אגוז מוסקט, ואת כלספייס לתערובת תפוחי האדמה.
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה.
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות; לארגן מרשמלו על גבי עוגה.
אופים עד סכין מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 30 דקות יותר.