חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. מתאים ל-40 מנות. אם יש לך קמח, חמאה, תפוחי אדמה עור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו פשטידת עוף פשוטה וקלאסית, פשטידת הודו קלאסית, ו פשטידת עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך מאפה: במעבד מזון, קמח דופק, מלח ופלפל. דופק בחמאה וקיצור עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מנוע פועל, להוסיף 6 כף. מים קרים; תהליך רק עד הבצק יוצר כדור, הוספת מים נוספים במידת הצורך. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד שהוא מגיע יחד. צורה לתוך מלבן, לעטוף בניילון נצמד וצינה.
מניחים עוף בסיר ומכסים עם מרק. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד העוף מבושל דרך, 15 עד 20 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להסיר עוף ללוח חיתוך. זן מרק; מילואים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס עוף לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים תנור ל 191°. קו תבנית אפייה גדולה עם רדיד. ערפל צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל, גזר, סלרי ופטריות, מפזרים 2 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פלפל ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות התרככו, 15 עד 20 דקות.
להוסיף 2 כוסות של מרק שמורות וחלב, להגדיל את החום גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני לבשל, ערבוב, במשך 3 דקות. מערבבים באפונה, עוף שמור ותימין. אם התערובת היא עבה מאוד, רזה עם כמה מרק שמורות. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
העברה לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
8
מברשת כמה ביצה מוכה סביב הקצוות של צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
9
מרדדים את הבצק בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף למלבן 14 על 10 אינץ'.