עוגת תפוחי אדמה-ירקות היא ללא גלוטן ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לך מלח, רוטב ווסטרשייר, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: מרק ירקות תפוחי אדמה, מניית תפוחי אדמה-ירקות, ו פשטידת ירקות תפוחי אדמה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11-x 7-inch מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
3
מחממים חלב בסיר בינוני על חום בינוני עד חם מאוד. (לא להרתיח.) מערבבים תפוחי אדמה; לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד מעובה. מערבבים שמנת חמוצה ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
תפוח אדמה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מורחים תערובת תפוחי אדמה על תערובת ירקות; מפזרים פפריקה. ספריי למעלה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ירק
פפריקה
תפוח אדמה
מורחים
5
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד העליון הוא השחמה קלות.