קושימומחה
מוכן ב1 ש, 12 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

צדפות גולמיות עם רוטב מיניונט

צדפות גולמיות עם רוטב מיניונט
צדפות גולמיות עם רוטב מיניונט נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטרי ומספק כ 24 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 12 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אנשובי, שאלוט, שרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים ממש אהבו את ההור ד ' אובר הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 12 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צדפות גולמיות על חצי הקליפה עם מיניונט מלפפון, בר גולמי (צדפות וצדפות) עם מתכון מיניונט אסייתי, ו צדפות על חצי הקליפה עם רוטב מיניונט.

הוראות

1
בסיר על אש בינונית, מוסיפים יין לבן ושאלוט, ומצמצמים למשך 5 עד 8 דקות, למחצית מהנפח המקורי.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את השרי, הפטרוזיליה ומיץ הלימון, מבשלים 3 עד 4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את האנשובי, מניחים להתקרר למשך 20 דקות, ואז מערבבים שוב לפני ציפוי הצדפות. מסדרים על מגש הגשה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet

ניתן לשלב צדפות עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות מטח שרדונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מטח שרדונה
מטח שרדונה
זהב בהיר בהיר. ניחוחות אגס ונקטרינה בשלים מראים בהירות טובה ומרימים ליס מעושן וניואנסים של דגנים קלויים עם אוורור. משיי וסרוג פתוח, המציע טעמי בוסתן ופירות בור מרוכזים המשלימים הצעות של שומר ודבש. האיכות המעושנת חוזרת בגימור ארוך וחלק שמשאיר אחריה תו עור אגס מר ומרענן.