צדפות הדר עם אפונה בקלף דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך אבקת קארי, מלח, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו צדפות בקלף, צדפות בקלף עם שומר, עגבניות וזיתים, ו דגים בקלף עם הפחתת הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית. לזרוק היטב, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
חותכים 4 (15 x 14 אינץ') חתיכות של נייר קלף; מקפלים כל אחד חצי לרוחב, מתקפל בחוזקה, לקצץ לצורת לב. לפתוח לבבות, ולמקם על סדינים אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
4
מניחים 1/2 תערובת צדפות על כל לב קלף, ליד הקפלים; מסדרים אפונה הצמד סוכר סביב תערובת צדפות. מקפלים על מחצית הנותרים של כל לב קלף. החל עם קצה מעוגל, קפלים וקצוות crimp של קלף יחד כדי להפוך חותם; טוויסט מסתיים בחוזקה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
אפונה הצמד סוכר
צדפות
5
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד נפוח משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מניחים על צלחות הגשה בודדות, לחתוך פתוח; לשרת מיד.
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.