צדפות מוקפצות.
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך פלפל, שיני שום, רוטב פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. מתכונים דומים: בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים.
הוראות
מלאי מנות תיבול מאטריות. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה.
בעוד אטריות מבשלות, מחממים שמן זית בווק או מחבת 12 אינץ ' על חום גבוה.
מוסיפים אספרגוס, פלפל, בצל ושום; מוקפץ 2 עד 3 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.
מוסיפים צדפות, מערבבים ומטגנים עד לבן.
מערבבים את התוכן של מנות תיבול, רוטב סויה, מיץ לימון, שמן שומשום ורוטב פלפל; מערבבים לתוך תערובת צדפות. מערבבים אטריות; לחמם דרך.