צדפות עטופות בבייקון ברוטב חלפיניו-פפאיה
צדפות עטופות בבייקון ברוטב חלפיניו-פפאיה מצריכות מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 289 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח, פלפל, צדפות ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. נסו צדפות עטופות בבייקון ברוטב אגסים, בייקון עטוף צדפות ים מוגשות על רוטב ברי שמנת, ו גבינה מכוסה, בייקון עטוף Jalapeno המבורגרים עם מיונז חלפיניו קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
הכן כוס אחת של קינואה על פי הוראות החבילה. כאשר מבושל, מערבבים ב 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה טרייה קצוצה. לכסות ולהניח בצד.
חצי בייקון פרוסות לרוחב ולעטוף פרוסות סביב 1 פאונד של צדפות הים. מאובטח עם מרים עץ, במידת הצורך.
מחממים שמן במחבת גדולה, חסינת תנור על אש בינונית.
מוסיפים את כל הצדפות ומבשלים 1 עד 2 דקות לכל צד, עד חום זהוב.
מניחים מחבת בתנור ואופים 5 דקות, עד שצדפות מבושלות דרך (אטום).
בעוד צדפות מתבשלות, להכין רוטב פפאיה. בקערה קטנה, לשלב פפאיה חתוכה, 2 כפות כוסברה, מיץ ליים, חלפיניו, וכמון. מתבלים במלח ופלפל שחור.
הסר 2 צדפות מבושלות מהמחבת ושמורה במקרר למתכון אחר
מגישים צדפות שנותרו עם קינואה ורוטב פפאיה.