צדפות על תרד מוקרם פרמזן
צדפות מעל פרמזן תרד מוקרם דורש כ 37 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . זה מנות ראשונות יש 103 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לך גבינת שמנת תהליך, חלב דל שומן, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פרמזן תרד מוקרם, תרד מוקרם עם פרמזן, ו חציל פרמזן עם תרד מוקרם.
הוראות
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פטריות, ו לטגן עד רך.
מסננים תרד, ולחץ בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת. תניח בצד.
שלב גבינת שמנת והבא 3 מרכיבים בקערה; להכות במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שמנת. מערבבים פטריות ותרד. תערובת תרד כפית לתוך 4 מנות מוקרמים בודדים מצופה ספריי בישול; להפריש.
מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים צדפות, ומבשלים 3 דקות, הופכים צדפות לחומות קלות מכל הצדדים.
מניחים צדפות באופן שווה על תערובת תרד במנות גראטן; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד מחומם ביסודיות משחימים קלות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.