ציר עוף
ציר עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 57 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, רסק עגבניות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: מלאי ירקות-מלאי טוב חשוב, וידאו איך להכין מניית עוף בסיסית משאריות עוף, ו ציר עוף.
הוראות
יש לשטוף את חתיכות העוף במסננת מתחת למים זורמים קרים ולנקז אותם היטב.
מניחים אותם 8-10 ליטר stockpot.
יוצקים את המים הקרים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך דקה או שתיים ואתה תראה קצף עולה על פני השטח. לרחף ולהשליך את הקצף, להנמיך את החום לרתיחה חזקה, ולבשל 1 שעה, מדי פעם ברפרוף את הקצף ואת השומן מפני השטח.
מוסיפים את שאר החומרים מלבד המלח לסיר. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום לרתיחה. לבשל, מכוסה חלקית, 2 עד 3 שעות, ברפרוף את הקצף ואת השומן מפני השטח מדי פעם.
מסננים את המרק דרך מסננת עדינה מאוד, או מסננת מרופדת בעובי כפול של גזה או מגבת מטבח נקייה. מתבלים קלות במלח. כדי להשתמש במניה מיד, חכה דקה או שתיים וכפית את השומן שעולה על פני השטח. שאריות השומן האחרונות ניתן לטאטא מעל פני השטח עם פיסת נייר מקופלת מגבת. זה הרבה יותר קל, עם זאת, כדי להסיר את השומן ממלאי מצונן השומן יעלה לראש ולגבש, שם ניתן להסיר בקלות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;