צלי הקדרה של אמא נילי
הצלי של אמא נילי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם רסק עגבניות, יין, זרעי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מתבלים את הצלי מכל הצדדים במלח ופלפל.
בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, מחממים את שמן הירקות וצורבים את הצלי מכל הצדדים.
מוסיפים את הבצל, שום רסק עגבניות ומבשלים עד מעט צבעוני.
מוסיפים את היין, המניה, הקורנית ועלי המפרץ. מביאים את הנוזל לרתיחה, כיסוי, ומניחים בתנור.
צלי במשך 1/2 שעות ולאחר מכן להוסיף את הגזר. המשך לבשל במשך 1 יותר שעה.
להעביר את הצלי ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 עד 20 דקות. פרוסה ומניח על מגש הגשה. תרפרף את השומן מהנוזל הקלוי ותגיש עם הצלי.