צלעות בישול איטיות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. , אנו ממליצים לנסות גם : לבישול איטי דבש-שום תינוק צלעות אחוריות (ו' ארוחות בישול איטיות מזון אמיתי ' ספר בישול בגידה), עין אדומה ברביקיו צלעות בישול איטי-75 ימים של בישול איטי קיץ, ו צלעות בישול איטיות.
הוראות
שים 4 כפות של רוטב ברביקיו יחד עם שאר החומרים לתוך הבישול האיטי שלך. למעלה עם מספיק מים כדי לכסות (בערך 1.5 l). בישול איטי על נמוך במשך 8-9 שעות עד מאוד רך אבל לא לגמרי נופל מהעצם.
מחממים את התנור למאוורר 220c / 200c / סימן גז
הסר את הצלעות מהתנור האיטי באמצעות כף מחוררת או מלקחיים. לטפל בהם בזהירות כמו הבשר יהיה רך מאוד עשוי להתחיל ליפול. לרסס עם רוטב ברביקיו הנותר ולשכב על מגש תנור מרופד בנייר כסף. מבשלים 20 30 דקות עד שמתחילים להתבשל בחוץ. לחלופין, לבשל על הברביקיו, מפנה מעת לעת עד צנרת חם ברחבי.