צלעות חזיר בגריל עם חמאת שאלוט
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 97 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם רוזמרין, שאלוט, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות חזיר בגריל עם חמאת מייפל, צלעות חזיר בגריל עם חמאת עשבי תיבול, ו צלעות חזיר עם חרדל ורוטב שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
מפזרים את שני הצדדים של חזיר באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ופלפל.
מערבבים שמן, עירית, טימין, רוזמרין, ושום, ערבוב היטב. לשפשף תערובת שמן באופן שווה על שני הצדדים של חזיר.
מניחים חזיר על מתלה גריל; גריל 6 דקות בכל צד או עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי חזיר 15
הסר חזיר מן הגריל; תן לעמוד 5 דקות.
מפזרים 1/2 הנותרים מלח כפית.
מערבבים חמאה, שאלוט, וקליפת לימון, ערבוב טוב.
מורחים על תערובת חמאה 1 כפית על כל צלע חזיר; תן בשר חזיר לעמוד 5 דקות נוספות.