קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

צלעות חזיר ברוטב דובדבנים

צלעות חזיר ברוטב דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם רוטב דובדבן. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ בלסמי, פלפל, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, ו צלעות חזיר עם רוטב ג'ינג'ר-דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר קטן על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את השאלוט ומתבלים במלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב חום, על 3 דקות.מערבבים את הדובדבנים, הנמל, והחומץ ומבשלים עד הדובדבנים מתחילים לרכך ואת הנמל הצטמצם בחצי, כ 10 דקות. בעוד הרוטב מפחית, להתחיל לבשל את צלעות החזיר. כאשר הרוטב נגמר, להסיר אותו מהחום ולהניח אותו בצד.עבור צלעות חזיר: לשטוף את הצלעות וללטף אותם יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
יציאהיציאה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מניחים את המלח, כוסברה, חרדל, ופלפל בקערה קטנה ומערבבים עד בשילוב שווה. תמרח את כל תערובת התבלינים על צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים את השמן במחבת גדולה ובטוחה לתנור על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מוסיפים את הצלעות ומבשלים, ללא הפרעה, עד התחתית הם חום זהוב, על 4 דקות.הפוך את הצלעות והנח את המחבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים עד הצלעות הן חום זהוב בצד השני ואת הטמפרטורה רושמת 63° על מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כל קוצצים, על 7 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מניחים את הצלעות על צלחות חמות ולתת להם לנוח 2 עד 3 דקות. כפית את הרוטב שמורות מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.