צלעות חזיר ברוטב דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם רוטב דובדבן. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ בלסמי, פלפל, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, צלעות חזיר ברוטב דובדבנים, ו צלעות חזיר עם רוטב ג'ינג'ר-דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר קטן על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את השאלוט ומתבלים במלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב חום, על 3 דקות.מערבבים את הדובדבנים, הנמל, והחומץ ומבשלים עד הדובדבנים מתחילים לרכך ואת הנמל הצטמצם בחצי, כ 10 דקות. בעוד הרוטב מפחית, להתחיל לבשל את צלעות החזיר. כאשר הרוטב נגמר, להסיר אותו מהחום ולהניח אותו בצד.עבור צלעות חזיר: לשטוף את הצלעות וללטף אותם יבש עם מגבות נייר.
מניחים את המלח, כוסברה, חרדל, ופלפל בקערה קטנה ומערבבים עד בשילוב שווה. תמרח את כל תערובת התבלינים על צלעות החזיר.
מחממים את השמן במחבת גדולה ובטוחה לתנור על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הצלעות ומבשלים, ללא הפרעה, עד התחתית הם חום זהוב, על 4 דקות.הפוך את הצלעות והנח את המחבת בתנור.
אופים עד הצלעות הן חום זהוב בצד השני ואת הטמפרטורה רושמת 63° על מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כל קוצצים, על 7 עד 10 דקות.
מניחים את הצלעות על צלחות חמות ולתת להם לנוח 2 עד 3 דקות. כפית את הרוטב שמורות מעל ומגישים.