צלעות חזיר מתובלות עם אפיק תפוחי אדמה חדשים קלויים
גשו לסופר וקנו שורש זנגביל, שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות מחבת ותפוחי אדמה, צלעות חזיר רוזמרין צלויות ותפוחי אדמה, ו צלעות חזיר עם גזר לבן קלוי, אגסים ותפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה, מערבבים יחד את השום, כמון, זנגביל, זרעי הל, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
מורחים את התערובת משני צידי צלעות החזיר, ומקררים לפחות 30 דקות (ארוך יותר עדיף).
מניחים את תפוחי האדמה לתוך צלחת קלייה, טפטוף עם 1 כף שמן זית; מפזרים אורגנו, טימין, רוזמרין, פטרוזיליה.
צולים את תפוחי האדמה בתנור שחומם מראש עד למכרז, 20 עד 25 דקות.
חום 1 כף שמן זית במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני, ומטגנים במחבת את צלעות החזיר עד השחמה משני הצדדים, הבשר כבר לא ורוד בפנים, והמיצים לרוץ ברור, 8 עד 10 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז של קוצצים צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C).
מעבירים את צלעות החזיר לתוך צלחת קלייה עם תפוחי אדמה, ואופים עד המדחום קורא 160 מעלות F (70 מעלות C), על 10 דקות יותר.
מגישים צלעות עם תפוחי אדמה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.