צלעות חזיר עם מלית פירות יבשים
צלעות חזיר עם מלית פירות יבשים נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פירות, צלעות חזיר במרכז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. נסו צלעות חזיר עם חמוציות מיובשות, פטריות ומילוי ערמון, בשר חזיר עם פירות יבשים ומילוי ערמון, ו צלעות חזיר צרובות מחבת עם פירות יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375-אף, זורקים יחד פירות וקורנית.
חותכים חתך אופקי לתוך צד בשרי של כל קוצצים, חיתוך כמעט עד העצם. לא פחות צלעות דברים עם חצי פרי; שארית מילואים לרוטב.
חום שמן במחבת מעל חום בינוני. צלעות עונה עם 1/2 כפית. מלח ופלפל; להוסיף צלעות למחבת ומבשלים עד השחמה על התחתונה, על 7 דקות. הפעל ומבשל עד רק מבושל דרך, כ 7 דקות.
מוסיפים בצל ומים למחבת ומבשלים על אש בינונית, ערבוב, עד יבש.
להוסיף מרק פירות יבשים הנותרים, 1/4 כפית. מלח ופלפל לפי הטעם. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מצטמצם בחצי. מערבבים חמאה ולהסיר מחום.
הפוך צלעות ברוטב ולאחר מכן במקום על צלחות ארוחת ערב. רוטב כפית על גבי, ואז מפזרים טימין טרי ומגישים.