קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

צלעות חזיר צלויות מייפל

צלעות חזיר צלויות מייפל
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו צלעות חזיר צלויות ברוטב סויה, Spareribs מייפל מזוגג, ו מתלה מייפל קלוי של חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר, לשלב את סירופ מייפל, רוטב עגבניות, חומץ, מיץ לימון, סוכר חום, שום, זנגביל ו 1 כפית כל מלח ופלפל; להביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בינתיים, להגדיר כל מדף של צלעות על תבנית אפייה גדושה, צד בשרני למעלה, ומתבשל בכל רחבי עם מלח ופלפל. צולים את הצלעות במשך 30 דקות, מעבירים את המחבתות מלמעלה למטה באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מברישים את הצלעות עם חלק מהרוטב וצולים במשך כ 1 1/2 שעות יותר, צחצוח עם הרוטב כל 15 דקות והסטת המחבתות מדי פעם. אם מיצי המחבת מתחילים לשרוף, מוסיפים כמה כפות מים למחבתות ומגרדים כל טפטוף מקורמל; מוסיפים את הצלעות עם הטפטוף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מחממים את broiler ומניחים מתלה 8 אינץ ' ממקור החום. שים את שני מדפים של צלעות על 1 תבנית אפייה, בצד בשרי למטה, מברשת עם הרוטב. לצלות את הצלעות במשך 2 עד 3 דקות, עד מזוגג וקשוח קלות. סובב את הצלעות, מברשת עם כל רוטב שנותר צלייה במשך כ 3 דקות, או עד מזוגג וקשוח; להעביר משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
חותכים בין העצמות, תלשו את הצלעות על מגש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)