קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

צלעות עגל צלויות עם ויניגרט שום צעיר

צלעות עגל צלויות עם ויניגרט שום צעיר
צלעות עגל צלויות עם ויניגרט שום צעיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1246 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 65 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, אורזו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו צלעות עגל לומבטינה עם שום צלוי, צלעות עגל כפולות צלויות, ו צלעות עגל צלויות עם ענבים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שים את כל שיני השום ואת כל, בצלי שאלוט unpeeled על תבנית אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
טפטוף קל עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
4
אופים את השום במשך 15 דקות, או עד מתרכך; להעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אופים את שאלוט במשך 30 דקות, עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
תן את השום ואת שאלוט מגניב, ואז לקלף את שאלוט. הפעל את טמפרטורת התנור עד 42
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מחממים מחבת גריל ומשמנים אותה קלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
8
שים את התירס על הגריל, לכסות באופן רופף עם נייר לבשל על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד חרוך קלות וחד במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
10
בסיר, מחממים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מוסיפים את השום פרוס shallots ומבשלים על חום מתון עד מרכך, 4 דקות. לגרד את שאלוט ושום לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
12
מוסיף את marjoram וחומץ מחית. עם המכונה על, להוסיף 1/4 כוס שמן זית. מתבלים את הויניגרט במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ויניגרטויניגרט
שמן זיתשמן זית
מרז ' ורםמרז ' ורם
חומץחומץ
13
בסיר קטן של מים רותחים, לבשל את פול עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
ניקוז לקלף. במחבת גדולה, חום 1 כף שמן צמחי עד מנצנץ. מתבלים את צלעות העגל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן צמחישמן צמחי
צלעות עגלצלעות עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
להוסיף 2 של צלעות למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה משובצת וחוזרים עם 2 הצלעות הנותרות ונשארו 1 כף שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
17
אופים את הצלעות במשך כ -15 דקות, עד רק ורוד במרכז.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
בינתיים, בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את orzo עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
19
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מי הבישול. החזר את הסיר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
כירייםכיריים
20
מוסיפים את החמאה ואת התירס החרוך ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מחומם דרך. מערבבים את האורזו ואת מי הבישול השמורים, ולאחר מכן מוסיפים את הפרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
מיםמים
תירסתירס
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
21
במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
22
מוסיפים את השאלוט, שיני שום ופולי פאבה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים על חום גבוה בינוני עד מחומם דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
פולפול
שאלותשאלות
23
כף orzo על צלחות העליון עם צלעות עגל. כף שאלוט, שום favas לצד. כף ויניגרט סביב העגל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
צלעות עגלצלעות עגל
שאלותשאלות
שוםשום
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
עגלעגל