צמות הל
צמות הל הוא ארוחה צמחונית לקטו אובו . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 135 קלוריות . מתאים ל-32 ומחירו 15 סנט למנה מנות. אם יש לך הל טחון, חלב, חלמונים ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ברי עם צ'אטני קלמנטינה בניחוח הל , גלידת בננה והל ללא ביצים , ועוגת גבינת הל ושוקולד ללא ביצים .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים ב-1/2 כוס חלב חם.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר, חלמונים, חמאה, הל, מלח, 3 כוסות קמח ושארית החלב החם; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1/4 שעה.
מנקבים בצק למטה; מחלקים לשישה חלקים. עצבו כל חלק ל-16 אינץ'. חֶבֶל.
מניחים שלושה חבלים על תבנית אפייה משומנת; לִקְלוֹעַ. צבטו את הקצוות בחוזקה והכניסו מתחת. חזור על הפעולה עם שלושת החבלים הנותרים על נייר אפייה אחר. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
מברישים את הצמות בחלב ומפזרים את יתרת הסוכר.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.