צנון, אנוקי, מנדרינה, סלט אבוקדו מ ' סעודה היא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, endive הבלגי, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט מנדרינה אבוקדו, גרגיר הנחלים, אבוקדו וסלט מנדרינה, ו סלט אבוקדו ומנדרינה עם Jalapeño ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הצנון דק ככל האפשר עם מנדולינה או סכין חדה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
רול פירות צהוב אחד
2
מניחים מנדרינה על קרש החיתוך וחותכים קצת משני הקצוות כדי ליצור משטחים שטוחים. הגדר את המנדרינה על אחד הקצוות השטוחים. באמצעות סכין גדולה וחדה, לגלח את העור, לקלף, וכמה שיותר של החיקוי ככל האפשר לאורך עקומת הפרי. לסחוט כל מיצים מן העור לתוך קערה קטנה ושמורה.
חותכים לאורך הממברנה הנגדית( ב-V), משחררים את הקטע ואוספים את כל המיצים ואת הפרי עצמו בקערה למטה. חזור עם כל הקטעים, ולאחר מכן לסחוט כל מיצים שנותרו מן הממברנות ולזרוק. חזור עם המנדרינות שנותרו.