קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

צרפתית בהבזק: רוקפור ואגסים קלויים ממולאים אגוז עם סירופ סאוטרן

צרפתית בהבזק: רוקפור ואגסים קלויים ממולאים אגוז עם סירופ סאוטרן
צרפתית בהבזק: רוקפור ואגסים קלויים ממולאים אגוז עם סירופ סאוטרן עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, סוכר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו צרפתית בהבזק: אנדיב קלוי וסלט אגס עם ארוגולה, אגוזי מלך ורוקפור, צרפתית בהבזק: קישואים ממולאים קטנים, ו צרפתית בהבזק: קוקטייל שרימפס קלוי עם צ'רמולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
Preheat the oven to 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
Prepare the pear by slicing it in half and then removing the core with a melon baller. Rub with the olive oil, and season with salt and pepper. Nestle the pear halves in an individual gratin dish.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
3
Make the filling by combining the Roquefort with the walnuts. Mound into the cavities of the pear halves.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
Pour 1 or 2 tablespoons of
5
Sauternes in the bottom of the gratin dish.
מרכיבים שתצטרך
SauternesSauternes
6
Bake for 35 minutes, until the pear halves are soft, and the cheese bubbly.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
Meanwhile, make the
8
Sauternes syrup by bringing the
מרכיבים שתצטרך
SauternesSauternes
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
9
Sauternes and sugar to a boil.
מרכיבים שתצטרך
SauternesSauternes
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
Whisk until the mixture is clear—all the sugar will have dissolved. The process does not take very long at all. Set aside to cool while the pears are cooking. When the pears are ready, simply drizzle with syrup and serve.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

Bordeaux, Champagne, and White Burgundy are great choices for French. French wine is just as diverse as French food, but you rarely go wrong with champagne. If your meal calls for a white wine, you might also try a white burgundy. For a red, try a red bordeaux blend. You could try Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc. Reviewers quite like it with a 4 out of 5 star rating and a price of about 13 dollars per bottle.
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
תערובת של 60% Semillon ו 40% סוביניון בלאן.צבע קש-צהוב ברור כשמש. האף הוא חזק ארומטי, עם ניחוחות אקזוטיים דומיננטיים (הדר, ליצ ' י) של סוביניון בלאן. התקפה גופנית מלאה על החיך, פיתוח טעם רענן ותוסס עם ניחוחות עזים של אשכוליות וליים על הגימור. תוסס ומלא טעם.