קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

צ'דר שארפ" לזניה " עשה מעל

צ'דר שארפ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז לתת צ'דר חדה "לזניה" עשה על ניסיון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 488 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר בקר טחון רזה במיוחד, רוטב הפסטה האהוב על משפחת קלאסיקו, גבינת צ'דר חדה חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 35 דקות. , שהוא מוצק. נסו צ'דר שארפ" לזניה " עשה מעל, לזניה " צ'דר חדה", ו נקניק וביסקוויטי צ'דר חדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הכינו ארוחת ערב לפי ההוראות. בעוד מקרוני הוא בישול, בשר חום עם פלפלים במחבת גדולה; מערבבים ברוטב פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
שכבת חצי כל תערובת ארוחת ערב ובשר בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; לחזור על שכבות. למעלה עם גבינה קרועה.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים 15 דקות. או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto