צ'ילי הודו מבושל איטי חריף של ג' יי
צ'ילי טורקיה בישול איטי חריף של ג' יי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל קאיין, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. נסו צ'ילי טורקיה הכי איטי אי פעם, צ'ילי טורקיה מבשל איטי, ו צ'ילי טורקיה מבשל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים את טורקיה הקרקע במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן. מערבבים טאקו תיבול לתוך טורקיה הקרקע עד מצופה באופן שווה.
מערבבים הודו הקרקע מתובל, בצל, עגבניות מרוסקות, שעועית, מרק עגבניות, שעועית שחורה, אבקת צ 'ילי, פלפלים צ' יפוטלה מרוטב אדובו, רוטב צ ' ילה-שום, פלפל שחור, מלח, בזיליקום, פפריקה, ופלפל קאיין בבישול איטי.
מבשלים נמוך, 8 עד 9 שעות (או גבוה על 4 שעות).