קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

צ'ילי מאפס

צ'ילי מאפס
צ'ילי מאפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך עגבניות, בצל, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: צ'ילי מאפס, עוגת רום מאפס, ו פיצה מאפס.

הוראות

1
שים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, מוסיפים את הבשר הטחון ומפזרים מלח ופלפל. התאם את החום כך שהוא רוחש בהתמדה, ומבשל, ערבוב מדי פעם כדי לשבור אותו, עד הבשר חום בכל רחבי (5-10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיף את הבצל, ומבשל, ערבוב פעם בכמה זמן, עד שהוא מרכך והופך זהב (3-5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום, אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת ריחנית (עוד דקה).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיף את העגבניות, צ 'ילי, ושעועית לסיר, יחד עם מספיק מים כדי לכסות את הכל על ידי 2-3 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום כך התערובת בועות בהתמדה, אבל לא בזעם, ולכסות. קוק, ללא הפרעה, במשך 30 דקות. לאחר מכן, מערבבים את הצ 'ילי כל 20 דקות בערך ומתאימים את החום כך שהוא ממשיך לבעבע בעדינות; מוסיפים יותר מים, 1/2 כוס בכל פעם, אם הצ' ילי מתחיל להיצמד לתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
כאשר השעועית מתחילה להתרכך (30-60 דקות, בהתאם לסוג השעועית והאם אתה ספוג אותם), מפזרים מלח ופלפל. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם והוספת מים אם הסיר נראה יבש מדי, עד השעועית הם די רך אבל עדיין ללא פגע-זה ייקח בערך אותה כמות זמן כפי שנדרש להם כדי לרכך. כאשר השעועית רכה מאוד, טעם, להתאים את התיבול, ומגישים, מעוטר בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
לשנות את זה!
1
לנקז ולשטוף על 4 כוסות, או 2 (15 אונקיות) פחיות, שעועית משומרת; להוסיף אותם במקום שעועית יבשה בשלב לא להוסיף מים. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לבועה, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכל מתעבה (20 דקות בערך). לאחר מכן להמשיך עם צעד
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
צ ' ילי עם כל מיני שעועית יבשה: נסה שעועית שחורה, שעועית לבנה, חומוס, או עדשים (עדשים יהיו מוכנים 30 דקות לאחר שתוסיף אותם לסיר).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
שעועית יבשהשעועית יבשה
שעועית לבנהשעועית לבנה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
עדשיםעדשים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Masia Puigmolto יכול Xa לברוט קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה