צ'ילי קאובוי סיר שעועית אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי קאובוי סיר שעועית אפוי. מנה אחת מכילה 589 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו בייקון מעושן, שמן צמחי, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צ'ילי בקר ושעועית, שעועית אפויה צ'ילי, ו צ'ילי קאובוי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיף את הבייקון, לבשל עד השחמה, ולהסיר עם כפית מחוררת.
מוסיפים את הבשר, חום היטב, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה, בצל, צ 'ילי, גזר, שום, אבקת צ' ילה, עלה דפנה. מתבלים את התערובת בנדיבות עם מלח ופלפל, ומבשלים 10 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הבירה ומערבבים על 2 דקות, או עד הבירה כמעט מבשל לחלוטין. מערבבים במלאי, רוטב ווסטרשייר עבה, שעועית אפויה ועגבניות, ומעבים לעקביות הרצויה, על 20 עד 45 דקות על רתיחה קבועה עבור צ ' ילי רופף סופר עבה. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
לחמם מעל חום בינוני עם קצת מים, במידת הצורך, כדי לשחרר את הצ ' ילי, כך שזה יהיה לחמם דרך ללא חריכה.
מגישים בקערות רדודות עם בצל ירוק.