Cheddar-Biscuit Peach Cobbler הוא קינוח צמחוני לקטו אובו . מנה אחת מכילה 305 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך עמילן תירס, מלח, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 25% , וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סנדלר אפרסק עם ציפוי ביסקוויט צ'דר לבן , סנדלר אפרסק ביסקוויט קינמון , וסנדלר אפרסק חמאה-ביסקוויטים .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את האפרסקים, מיץ הלימון והתמצית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קפה מבושל חזק וחם
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והמלח; מפזרים מעל אפרסקים. מנקד בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 15 דקות. בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויטים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל ועוד שוקולד חלב מסובב וחמאת בוטנים, לא חובה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים חלב וחמאה; מערבבים לתוך תערובת הביסקוויטים רק עד לתערובת אחידה. זרוק על ידי כפות על תערובת אפרסקים חמה.
ניתן לשלב סנדלר עם שמנת שרי, יין מבעבע ופורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "