קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

צ'ורוס עם שוקולד

צ'ורוס עם שוקולד
צ'ורוס עם שוקולד עשוי להיות רק המתכון האירופי שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 150 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . גשו לסופר וקנו קמח תופח, ביצים, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כקינוח זול. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם ציון של 17% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Churros de Queso (Churros Churros) , Churros con Chocolate , ו- Churros con Chocolate .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אבזור מיוחד: תיק צנרת מצויד בקצה קישוט כוכב גדול
3
מכינים את הבצק על ידי חימום מים, סוכר ומלח בסיר על אש בינונית עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במרץ במשך דקה אחת על האש כדי לייבש את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר; מערבבים במהירות נמוכה עד שכבר לא יוצאים אדים מהבצק. כשהמיקסר פועל על בינוני, מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, תוך שילוב מלא עד שנוצר מרקם מבריק וחלק לפני הוספת הביצה הבאה, ולאחר מכן את החלמון. מגרדים את קערת המיקסר בעזרת מרית גומי בין כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
מעבירים את הבצק לשק הזילוף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
יוצקים שמן לסיר גדול עם תחתית כבדה לעומק של 4 סנטימטרים; מחממים על אש בינונית-גבוהה ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
כדי לטגן את הצ'ורוס, סוחטים בזהירות את הבצק משקית הזילוף ישירות על השמן באורך של 3 עד 4 אינץ', חותכים את הבצק בקצה עם סכין חמאה ומפילים אותם בעדינות לתוך השמן. הופכים לעתים קרובות עם מסננת סינית או מלקחיים עד להזהבה, כ-3 דקות. עבדו בקבוצות כדי למנוע צפיפות יתר של המחבת ולאפשר לשמן להתחמם מחדש ל-375 מעלות F בין כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
מסננים את הצ'ורוס על נייר סופג ואז זורקים פנימה סוכר לציפוי בעודם חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
ממיסים את השוקולד בקערת זכוכית על מחבת עם מים בקושי רותחים. מסדרים את הקארו על צלחת הגשה ומגישים את רוטב השוקולד לצד. תהנה!
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
11
הערת הטבח: קמח תופח מעצמו הופך את הצ'ורוס לקצת יותר קליל ונימוח יותר, אבל קמח לכל מטרה עובד מצוין. בחר את השוקולד האהוב עליך בטעם; אני אוהב את הטעם של תפוז ושוקולד או אפילו שוקולד בייקון עם הצ'ורוס האלה!
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו

צ'ורוס בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט וטמפרניו. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "