קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

צ'ורוס עם שוקולד

צ'ורוס עם שוקולד
צ'ורוס עם שוקולד עשוי להיות רק המתכון האירופי שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 150 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . גשו לסופר וקנו קמח תופח, ביצים, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כקינוח זול. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם ציון של 17% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Churros de Queso (Churros Churros) , Churros con Chocolate , ו- Churros con Chocolate .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אבזור מיוחד: תיק צנרת מצויד בקצה קישוט כוכב גדול
3
מכינים את הבצק על ידי חימום מים, סוכר ומלח בסיר על אש בינונית עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
1 (16 אונקיות) גיגית Betty Crocker® ציפוי עשיר וקרמי (כל זן לבן)1 (16 אונקיות) גיגית Betty Crocker® ציפוי עשיר וקרמי (כל זן לבן)
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
דובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובהדובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובה
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
מקלות גבינה עטופים בנפרדמקלות גבינה עטופים בנפרד
4
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במרץ במשך דקה אחת על האש כדי לייבש את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 ג. סוכר מגורען1 1/2 ג. סוכר מגורען
5
מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר; מערבבים במהירות נמוכה עד שכבר לא יוצאים אדים מהבצק. כשהמיקסר פועל על בינוני, מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, תוך שילוב מלא עד שנוצר מרקם מבריק וחלק לפני הוספת הביצה הבאה, ולאחר מכן את החלמון. מגרדים את קערת המיקסר בעזרת מרית גומי בין כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 (16 אונקיות) גיגית Betty Crocker® ציפוי עשיר וקרמי (כל זן לבן)1 (16 אונקיות) גיגית Betty Crocker® ציפוי עשיר וקרמי (כל זן לבן)
קישוטי ממתקיםקישוטי ממתקים
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
6
מעבירים את הבצק לשק הזילוף.
מרכיבים שתצטרך
1 (16 אונקיות) גיגית Betty Crocker® ציפוי עשיר וקרמי (כל זן לבן)1 (16 אונקיות) גיגית Betty Crocker® ציפוי עשיר וקרמי (כל זן לבן)
7
יוצקים שמן לסיר גדול עם תחתית כבדה לעומק של 4 סנטימטרים; מחממים על אש בינונית-גבוהה ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
18 טורטיות קמח (8 אינץ'), מחוממות18 טורטיות קמח (8 אינץ'), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
8
כדי לטגן את הצ'ורוס, סוחטים בזהירות את הבצק משקית הזילוף ישירות על השמן באורך של 3 עד 4 אינץ', חותכים את הבצק בקצה עם סכין חמאה ומפילים אותם בעדינות לתוך השמן. הופכים לעתים קרובות עם מסננת סינית או מלקחיים עד להזהבה, כ-3 דקות. עבדו בקבוצות כדי למנוע צפיפות יתר של המחבת ולאפשר לשמן להתחמם מחדש ל-375 מעלות F בין כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד גרמני מתוק, שבור לחתיכותשוקולד גרמני מתוק, שבור לחתיכות
1 (16 אונקיות) גיגית Betty Crocker® ציפוי עשיר וקרמי (כל זן לבן)1 (16 אונקיות) גיגית Betty Crocker® ציפוי עשיר וקרמי (כל זן לבן)
18 טורטיות קמח (8 אינץ'), מחוממות18 טורטיות קמח (8 אינץ'), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים
9
מסננים את הצ'ורוס על נייר סופג ואז זורקים פנימה סוכר לציפוי בעודם חמים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
ממיסים את השוקולד בקערת זכוכית על מחבת עם מים בקושי רותחים. מסדרים את הקארו על צלחת הגשה ומגישים את רוטב השוקולד לצד. תהנה!
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוטתפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
דובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובהדובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים
11
הערת הטבח: קמח תופח מעצמו הופך את הצ'ורוס לקצת יותר קליל ונימוח יותר, אבל קמח לכל מטרה עובד מצוין. בחר את השוקולד האהוב עליך בטעם; אני אוהב את הטעם של תפוז ושוקולד או אפילו שוקולד בייקון עם הצ'ורוס האלה!
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוטתפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
צבע מאכל משחת כתום ושחורצבע מאכל משחת כתום ושחור
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו

צ'ורוס בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט וטמפרניו. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "