צ'ורוס עם שוקולד
צ'ורוס עם שוקולד עשוי להיות רק המתכון האירופי שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 150 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . גשו לסופר וקנו קמח תופח, ביצים, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כקינוח זול. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם ציון של 17% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Churros de Queso (Churros Churros) , Churros con Chocolate , ו- Churros con Chocolate .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
אבזור מיוחד: תיק צנרת מצויד בקצה קישוט כוכב גדול
מכינים את הבצק על ידי חימום מים, סוכר ומלח בסיר על אש בינונית עד שהוא חם.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במרץ במשך דקה אחת על האש כדי לייבש את התערובת.
מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר; מערבבים במהירות נמוכה עד שכבר לא יוצאים אדים מהבצק. כשהמיקסר פועל על בינוני, מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, תוך שילוב מלא עד שנוצר מרקם מבריק וחלק לפני הוספת הביצה הבאה, ולאחר מכן את החלמון. מגרדים את קערת המיקסר בעזרת מרית גומי בין כל הוספה.
מעבירים את הבצק לשק הזילוף.
יוצקים שמן לסיר גדול עם תחתית כבדה לעומק של 4 סנטימטרים; מחממים על אש בינונית-גבוהה ל-375 מעלות F.
כדי לטגן את הצ'ורוס, סוחטים בזהירות את הבצק משקית הזילוף ישירות על השמן באורך של 3 עד 4 אינץ', חותכים את הבצק בקצה עם סכין חמאה ומפילים אותם בעדינות לתוך השמן. הופכים לעתים קרובות עם מסננת סינית או מלקחיים עד להזהבה, כ-3 דקות. עבדו בקבוצות כדי למנוע צפיפות יתר של המחבת ולאפשר לשמן להתחמם מחדש ל-375 מעלות F בין כל אצווה.
מסננים את הצ'ורוס על נייר סופג ואז זורקים פנימה סוכר לציפוי בעודם חמים.
ממיסים את השוקולד בקערת זכוכית על מחבת עם מים בקושי רותחים. מסדרים את הקארו על צלחת הגשה ומגישים את רוטב השוקולד לצד. תהנה!
הערת הטבח: קמח תופח מעצמו הופך את הצ'ורוס לקצת יותר קליל ונימוח יותר, אבל קמח לכל מטרה עובד מצוין. בחר את השוקולד האהוב עליך בטעם; אני אוהב את הטעם של תפוז ושוקולד או אפילו שוקולד בייקון עם הצ'ורוס האלה!
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו
צ'ורוס בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט וטמפרניו. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "