קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

צ'ורוס עם שוקולד

צ'ורוס עם שוקולד
צ'ורוס עם שוקולד עשוי להיות רק המתכון האירופי שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 150 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . גשו לסופר וקנו קמח תופח, ביצים, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כקינוח זול. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם ציון של 17% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Churros de Queso (Churros Churros) , Churros con Chocolate , ו- Churros con Chocolate .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
אבזור מיוחד: תיק צנרת מצויד בקצה קישוט כוכב גדול
3
מכינים את הבצק על ידי חימום מים, סוכר ומלח בסיר על אש בינונית עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במרץ במשך דקה אחת על האש כדי לייבש את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר; מערבבים במהירות נמוכה עד שכבר לא יוצאים אדים מהבצק. כשהמיקסר פועל על בינוני, מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, תוך שילוב מלא עד שנוצר מרקם מבריק וחלק לפני הוספת הביצה הבאה, ולאחר מכן את החלמון. מגרדים את קערת המיקסר בעזרת מרית גומי בין כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
מעבירים את הבצק לשק הזילוף.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
7
יוצקים שמן לסיר גדול עם תחתית כבדה לעומק של 4 סנטימטרים; מחממים על אש בינונית-גבוהה ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
כדי לטגן את הצ'ורוס, סוחטים בזהירות את הבצק משקית הזילוף ישירות על השמן באורך של 3 עד 4 אינץ', חותכים את הבצק בקצה עם סכין חמאה ומפילים אותם בעדינות לתוך השמן. הופכים לעתים קרובות עם מסננת סינית או מלקחיים עד להזהבה, כ-3 דקות. עבדו בקבוצות כדי למנוע צפיפות יתר של המחבת ולאפשר לשמן להתחמם מחדש ל-375 מעלות F בין כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
9
מסננים את הצ'ורוס על נייר סופג ואז זורקים פנימה סוכר לציפוי בעודם חמים.
מרכיבים שתצטרך
(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
ממיסים את השוקולד בקערת זכוכית על מחבת עם מים בקושי רותחים. מסדרים את הקארו על צלחת הגשה ומגישים את רוטב השוקולד לצד. תהנה!
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
11
הערת הטבח: קמח תופח מעצמו הופך את הצ'ורוס לקצת יותר קליל ונימוח יותר, אבל קמח לכל מטרה עובד מצוין. בחר את השוקולד האהוב עליך בטעם; אני אוהב את הטעם של תפוז ושוקולד או אפילו שוקולד בייקון עם הצ'ורוס האלה!
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצליםל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו

צ'ורוס בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט וטמפרניו. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "