קאפקייקס עם מרכיב סודי-וניל, חמאה & אגוז חלץ
Cupcakes עם מרכיב סודי-וניל, חמאה & תמצית אגוז עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח עוגה, מקורמיק וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו המרכיב הסודי (וניל): אמנון מצופה שקדים עם רוטב וניל, המרכיב הסודי (וניל): סירי קרם וניל, ו עוגת פאונד מושלמת עם וניל, חמאה & תמצית אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 12 כוסות cupcake עם ספינות נייר.להפריד את הביצים.
שים את הלבנים בקערת ערבוב והחלמונים בקערה קטנה. תביא אותם לטמפרטורת החדר. אולי כדאי לך לעשות את זה לפני הזמן.מנפים את קמח העוגה ומערבבים את אבקת האפייה והמלח ומניחים בצד.עם מיקסר נקי, מקציפים את החלבונים ביצים לפסגות רכות להגדיר aside.In קערה גדולה ערבוב, באמצעות אותו מיקסר השתמשת כדי לנצח את הלבנים, לנצח את החמאה עד שמנת. בהדרגה להוסיף את הסוכר ולהמשיך להכות עד רכות ואור, גירוד הצדדים של הקערה.
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר. לנצח בתמצית.עם כפית ערבוב גדולה או מגרד חובה כבדה, מוסיפים את החומרים יבשים לסירוגין עם שמנת חמוצה, ערבוב עד מעורב. לגרד את הצדדים של הקערה והכה עם מיקסר חשמלי במשך כ 1 דקה או עד חלקה. עם הכף או מגרד, מקפלים את החלבונים ביצה לתוך הבלילה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות הקאפקייקס ואופים במשך כ 20 דקות או עד שהעוגות מופיעות להגדיר. עוגות אלה לא חום מאוד – רק קצת סביב השפה. החלק העליון גם נראה רטוב למדי גם כאשר הקאפקייקס נעשים, אז אופים רק עד שקיסם מוכנס יוצא נקי.
תן לעוגות להתקרר לחלוטין. בעוד הם חמים, הם אולי נראים קצת חלשים, אבל הם יתייצבו קצת כפי שהם cool.To הפוך את הציפוי, לנצח את החמאה עד שמנת. בהדרגה להכות את אבקת הסוכר.
מוסיפים את הקרם והוניל ומכים עד קליל ורך.