בשר קארי (Oamc) עשוי להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 41 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך אבקת חרדל, אבקת קארי, עשבי תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו קארי עגבניות וטלה (Oamc), אנצ'ילדות בשר ושעועית, ו Goan בשר קארי עם חומץ: בקר Vindaloo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 150 מעלות c (300 מעלות F).לקלף ולקצוץ ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים אבקת קארי, אבקת חרדל וסוכר יחד.חתוך וקוביות בשרים לחתיכות בגודל סיביות גדול.בשר מעיל עם קמח מתובל (הדרך הטובה ביותר שמצאתי היא לשים קמח בקערה גדולה בקבוצות לשים את הבשר כדי להיות מצופה, לנער עודף ולבשל כי אצווה להמשיך את כל הבשר המשמש).בסיר חובה כבד (מתאים לתנור) לשים בשמן (מספיק כדי לכסות את החלק התחתון של הסיר) ומעל בשר בינוני/גבוה חום לבשל בקבוצות כדי לאטום, להגדיר בצד אחד, לשמור על חם מכוסה באלף או להשתמש תבשיל עם מכסה.לנגב סיר נקי (כדי להיפטר קמח שרוף).
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בצל לבן, חתוך לקוביות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
חום 2 tablepoons שמן על חום גבוה בינוני, לבשל תפוחי אדמה ו potatoe מתוק במשך 10 דקות. תנמיך את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
4
הסר תפוחי אדמה עם כפית מחוררת על צלחת ולשים בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מוסיפים עוד שמן במידת הצורך ומחממים עד בינוני / גבוה ומוסיפים בצל וקמח עד רך. הפעל חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
6
הסר עם כפית מחוררת ולהוסיף תפוחי אדמה.מעל חום בינוני להוסיף אבקת קארי, אבקת חרדל ותערובת סוכר ואת השום לבשל עד ריחני (על 1/2 עד 1 דקה).
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
בצל לבן, חתוך לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מוסיפים ירקות לתערובת קארי ומבשלים 2 עד 3 דקות של חום בינוני / גבוה.עכשיו מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב עם הירקות.
מערבבים היטב יחד.אם בשר וירקות אינם מכוסים בנוזל, למעלה עם מים ומערבבים.לשים את המכסה על הסיר והכניסו לתנור במשך 3-4 שעות, עד הבשר רך, ערבוב occassionally.רק לפני ההגשה להוסיף כף נוספת של עשבי תיבול טריים (קוצצים רק לפני השימוש).
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות שלד גרונר Veltliner (1 ליטר). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.