קארי עוף ברוטב יוגורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ברוטב יוגורט קארי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קשיו, בצל, אבקת קארי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קשיו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם חמוציות וקשיו כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו קערות עוף קארי הודיות עם רוטב יוגורט קארי, יוגורט עוף קארי, ו קארי עוף עם יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מפזרים את חזה העוף עם מיץ לימון; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מערבבים את הקמח, מלח ופלפל על צלחת. לדלות את חזה העוף בקמח מתובל, מתנער כל עודף.
מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים, פונים פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים, על 5 דקות. עם מלקחיים, להעביר את חזה העוף לצלחת ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל והתפוח למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 3 דקות.
מוסיף את השום, אבקת קארי, והל, להפחית את החום בינוני, ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים את מרק העוף והצימוקים. להחזיר את העוף למחבת ולהביא לרתיחה.
לבשל, מכוסה, עד חזה עוף להראות שום סימן של ורוד על העצם כאשר נדחף עם קצה סכין חדה, על 20 דקות.
מוסיף את הבננה ויוגורט, ומערבבים כל הזמן רק עד מחומם דרך, על 1 דקה. אל תרתח.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.