קובלר אוכמניות
המתכון קובלר אוכמניות יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, מי קרח, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו הכל חוץ מה... קובלר אוכמניות, קובלר אוכמניות, ו הכל חוץ מה... קובלר אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקמח עם 1/2 כפית סוכר והמלח עד בשילוב.
מוסיפים את קיצור הירקות ואת הדופק 5 או 6 פעמים, עד התערובת דומה אפונה קטנה.
מוסיפים את החמאה הקרה ואת הדופק 5 או 6 פעמים, עד התערובת דומה אפונה.
מוסיפים את מי הקרח ואת הדופק 5 או 6 פעמים, רק עד המאפה הוא רטוב באופן שווה.
להעביר את הבצק אל משטח מקומח קלות ללוש רק עד שהוא מגיע יחד. לשטח את הבצק לתוך דיסק 6 אינץ', לעטוף פלסטיק ומקרר עד המשרד, לפחות 30 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק את האוכמניות עם הנותרים 1 1/4 כוסות סוכר, מיץ לימון, אגוז מוסקט ו 1/3 כוס קמח.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב בעדינות פעם או פעמיים, עד עסיסי מעט, על 15 דקות. מקפלים את החמאה המומסת.
להעביר את הפרי עגול 2 ליטר זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את המאפה לעובי 1/4 אינץ ' שהוא מעט גדול יותר מאשר צלחת האפייה. עטפו את הבצק מעל הגרגירים. לקצץ את הבליטה כדי 1/2 אינץ ' ולקפל אותו תחת עצמו, לחיצה על המאפה על שפת המנה. Crimp קצה דקורטיבי ולעשות 3 חתכים במרכז המאפה.
אופים את הסנדלר במשך 1 שעה, או עד המילוי מבעבע ואת המאפה הוא זהוב. מכסים את הקצוות בנייר כסף אם הקרום חומים מהר מדי.
בואו מגניב במשך 20 דקות לפני ההגשה.