קוד עם צ'וריסו
קוד עם צ'וריסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 699 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, צ'וריסו, צ' וריסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 6 דקות. מתכונים דומים: גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה.
הוראות
הסר את קשקשים ועצמות מן פילה של בקלה ולשטוף אותו תחת מים זורמים קרים, לייבש אותו היטב עם נייר מטבח.באמצעות סכין גמיש חד מאוד, להסיר את הבשר מן העור עוזב על 1 ס " מ מצורף פועל לאורך הפילה.חותכים דק את הצ ' וריסו לסבבים ומניחים אותם על העור ליד הבשר ומתבלים במלח.
מגלגלים את הבשר על גבי צ ' וריסו וממשיכים לגלגל אותו בחוזקה עד שיש לך פילה עגול מושלם. אבטח את הבקלה הממולא בחוט והוצב בצד אחד.מחממים התנור ל 180c.
חותכים את הדגים לחלקים, במחבת לא מקל על חום בינוני, מניחים את שמן הזית וחמאה לא מלוחה. כאשר החמאה הפסיקה תוסס בזהירות למקם את הדגים לתוך המחבת ולשחום אותו על כל 1 דקה.
מניחים את מנות הדגים השחומות על מגש אפייה ומבשלים אותם בתנור במשך 6 דקות. כאשר הם מבושלים, להסיר אותם מהתנור ולהגדיר אותם לצד אחד לנוח בזמן שאתה עושה את sauce.In מחבת מניחים את שמן הזית ואת הצ ' וריסו הקצוץ ומטגנים אותו בעדינות על אש בינונית למשך 2 דקות, מתבלים במלח.
מגישים, הגשנו אותו עם תרד עלי תינוק נבול מתובל במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.