קוואקר ג'ק
Quacker Jack הוא תוספת שמגישה 10. תמורת 82 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 9 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 692 קלוריות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה מבית Allrecipes דורש שמן צמחי, סוכר חום, חמאה ובוטנים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 25%. מתכונים דומים: ג'ק, צ'ילי של ג'ק וצ'ילי של ג'ק.
הוראות
במחבת של 4 ליטר, מוסיפים כף אחת מהשמן ומחממים על אש גבוהה. כשהשמן חם, מוסיפים 1/2 כוס תירס מוקפץ. המשיכו את המחבת לנוע כל הזמן. כשהתירס מפסיק לקפוץ, מסירים מהאש.
מורחים תירס טרי מוקפץ על תבנית ירודה גדולה. הכניסו אותו לתנור איטי מאוד, 250 מעלות פרנהייט (120 מעלות צלזיוס), כדי לשמור על חום ופריך.
מכניסים את התירס המוקפץ לתנור כדי להתחמם. חזור על הפעולה עד שכל התירס מוקפץ, עבור סך של 5 ליטר תירס מוקפץ.
מבשלים ומערבבים בוטנים ב-2 כפות חמאה או מרגרינה, כ-5 דקות.
מסננים על נייר סופג ומפזרים מלח. מקפלים בוטנים לתירס מוקפץ.
שלבו חמאה, סוכר חום, סירופ תירס ומלח בסיר כבד של 2 ליטר.
מניחים על אש בינונית, תוך ערבוב עד שהסוכר נמס. המשך לרתוח עד לשלב הכדור המוצק, 248 מעלות פרנהייט (118 מעלות צלזיוס), כ-5 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה סודה לשתייה. הסירופ יקצף. קחו את התירס המוקפץ מהתנור ויוצקים מעליו תערובת קרמל חמה בזרם דק. מערבבים כדי לערבב היטב. מחזירים לתנור למשך 45 עד 50 דקות, תוך ערבוב כל 15 דקות. מצננים ומגישים, או מאחסנים. שומרים בכלי אטום ומניחים במקום קריר.