קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

קורדון בלו קציץ בשר

קורדון בלו קציץ בשר
קציץ בשר קורדון בלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, אבקת שום, בשר טחון רזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו קורדון בלו קציץ בשר, עוף קורדון בלו, ו בשר צבי קורדון בלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבשר הטחון, פירורי לחם, ביצים ובצל. מתבלים באבקת שום, מלח ופלפל. לטף את תערובת הבשר על פיסת נייר שעווה, ולשטח עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
פירורי לחםפירורי לחם
בשר טחוןבשר טחון
בצלבצל
ביצהביצה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להניח פרוסות של בשר חזיר על בשר שטוח, העליון עם פרוסות גבינה. להרים את קצה הנייר שעווה לגלגל את הבשר שטוח לתוך בול עץ.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בשרבשר
גלולגלול
חםחם
4
הסר נייר שעווה, אטם את הקצוות ואת התפר, ומניח את כיכר לתוך מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
5
אופים במשך 1 שעה ו 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד כיכר כבר לא ורוד בפנים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור