קורנית-רגלי ברווז מטוגנות עם Chanterelles ותפוחי אדמה
רגלי ברווז טימין-Braised עם Chanterelles ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 983 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם זרעי טימין, ציר עוף, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן, רגלי ברווז מטוגנות עם לפת, ו רגלי ברווז פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להשרות את פורצ 'יני מיובש בכוס 1 של מים רותחים עד פורצ' יני מתרככים, כ 20 דקות. באמצעות האצבעות שלך, לשפשף כל חצץ את הפטריות בנוזל השריית.
מסננים את הפטריות, שומרים את הנוזל השריית; לסחוט כל נוזל עודף מן הפטריות לחתוך אותם בגסות. לאט לאט לשפוך את הפטריות השריית נוזל לתוך כוס, לעצור לפני שאתה מגיע חצץ בתחתית.
בקערה בינונית, להשרות את בצל הפנינה ב הנותרים 1 כוס מים רותחים במשך 1 דקה.
מסננים את בצל הפנינה, ואז לקצץ ולקלף אותם.
במחבת ברזל יצוק אמייל גדול או תבשיל בינוני, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ. מתבלים את רגלי הברווז במלח ופלפל.
מוסיפים את רגלי הברווז למחבת ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה עמוקה, כ 5 דקות לכל צד.
מעביר את רגלי הברווז לצלחת.
מוסיפים את בצל הפנינה למחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב פעם או פעמיים, עד הבצלים משחימים בשפע בכל רחבי, על 10 דקות.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן המחבת ולהוסיף את pancetta. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד pancetta הוא השחמה קלות, על 4 דקות.
מוסיפים את שאלוט, שום chanterelles למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד chanterelles להתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, קורנית, מניית עוף, יין ואת porcinis שמורות ונוזל פורצ ' יני ולהביא לרתיחה. לטבול את רגלי הברווז ברוטב, לכסות ולאפות במשך 1 שעה. מערבבים את בצל הפנינה, ואז מכסים ואופים במשך 30 דקות יותר, או עד הברווז הוא רך מאוד.
באמצעות כפית גדולה, לרפרף את השומן מהרוטב ולהשליך את זרזי הקורנית. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מגישים את הברווז המטוגן חם.