קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

קורנית-רגלי ברווז מטוגנות עם Chanterelles ותפוחי אדמה

קורנית-רגלי ברווז מטוגנות עם Chanterelles ותפוחי אדמה
רגלי ברווז טימין-Braised עם Chanterelles ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 983 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם זרעי טימין, ציר עוף, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן, רגלי ברווז מטוגנות עם לפת, ו רגלי ברווז פריכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה, להשרות את פורצ 'יני מיובש בכוס 1 של מים רותחים עד פורצ' יני מתרככים, כ 20 דקות. באמצעות האצבעות שלך, לשפשף כל חצץ את הפטריות בנוזל השריית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסננים את הפטריות, שומרים את הנוזל השריית; לסחוט כל נוזל עודף מן הפטריות לחתוך אותם בגסות. לאט לאט לשפוך את הפטריות השריית נוזל לתוך כוס, לעצור לפני שאתה מגיע חצץ בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
בקערה בינונית, להשרות את בצל הפנינה ב הנותרים 1 כוס מים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מסננים את בצל הפנינה, ואז לקצץ ולקלף אותם.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
6
במחבת ברזל יצוק אמייל גדול או תבשיל בינוני, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ. מתבלים את רגלי הברווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רגל ברווזרגל ברווז
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את רגלי הברווז למחבת ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה עמוקה, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעביר את רגלי הברווז לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
9
מוסיפים את בצל הפנינה למחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב פעם או פעמיים, עד הבצלים משחימים בשפע בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מעבירים את הבצלים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן המחבת ולהוסיף את pancetta. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד pancetta הוא השחמה קלות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את שאלוט, שום chanterelles למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד chanterelles להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את תפוחי האדמה, קורנית, מניית עוף, יין ואת porcinis שמורות ונוזל פורצ ' יני ולהביא לרתיחה. לטבול את רגלי הברווז ברוטב, לכסות ולאפות במשך 1 שעה. מערבבים את בצל הפנינה, ואז מכסים ואופים במשך 30 דקות יותר, או עד הברווז הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בצל פנינהבצל פנינה
רגל ברווזרגל ברווז
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
באמצעות כפית גדולה, לרפרף את השומן מהרוטב ולהשליך את זרזי הקורנית. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מגישים את הברווז המטוגן חם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם