קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

קור א-לה קרם מלוח

קור א-לה קרם מלוח
Coeur מלוח à La Crème עשוי להיות רק המתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. גשו לסופר וקנו מים, בצל, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: Coeur מלוח לה קרם, Coeur à la Crème, ו Coeur שוקולד à la crème.

הוראות

1
מניחים מסננת במדד זכוכית 2 ליטר או קערה. מסננת קו עם 4 שכבות של cheesecloth, לתת cheesecloth לתלות על קצה מסננת. כפית את היוגורט למסננת. מכסים בחופשיות בניילון נצמד; מקררים 12 שעות. כפית סחטה יוגורט לתוך קערה, ולהניח בצד; להשליך cheesecloth ונוזל.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להרטיב עוד 3 שכבות של cheesecloth ביין; לסחוט עודפי יין מ cheesecloth עד בקושי לח, הזמנת 2 כפות יין. קו 4 כוסות עובש ג ' לטין או מחבת עוגה בצורת לב עם גזה לחה, לתת cheesecloth לתלות על קצה עובש, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
שלב שמורות 2 כפות יין, בצל מגורר, גבינות שמנת, רוטב סלט לערבב בקערה גדולה; להכות במהירות נמוכה של מערבל עד חלקה. מערבבים ביוגורט סחוט; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מעטפה פרמזן תערובת רוטב סלט איטלקימעטפה פרמזן תערובת רוטב סלט איטלקי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום; תן להתקרר מעט. מערבבים 2 כפות תערובת יוגורט לתערובת ג ' לטין עם מקציף חוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים תערובת ג ' לטין לתערובת היוגורט הנותרת, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
7
תערובת יוגורט כפית לתוך עובש מוכן. מקפלים cheesecloth מעל תערובת יוגורט, ולהתקרר עד 24 שעות (תערובת תקבל מרקם גומי אם צונן יותר מ 24 שעות).
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
8
כדי לשרת, לפרוס cheesecloth, ולהפוך עובש על צלחת הגשה; להשליך cheesecloth.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
9
מקשטים עם עשבי תיבול טריים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
10
מגישים עם lahvosh בצורת לב או קרקרים פשוטים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה