קטשופ חמוציות
גשו לסופר וקנו אבקת חמישה תבלינים, בצל, גרידת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קטשופ חמוציות, קטשופ חמוציות, ו קטשופ חמוציות.
הוראות
בצל ומבשלים במים בסיר כבד 3-4 ליטר, חשוף, עד מכרז, 10-15 דקות.
מוסיפים חמוציות וגרידת ומבשלים, חשופים, עד גרגרי יער הם קרסו, על 10 דקות. תשליך גרידה. גרגרי פירה במעבד מזון, ואז כוח דרך מסננת גדולה לתוך סיר להשליך מוצקים.
מערבבים סוכרים, אבקת חמישה תבלינים, ומלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות, ואז מגניב לחלוטין.
* קטשופ חמוציות שומר, מקורר במיכל אטום, 1 חודש.