קישואים פריטרים עם עשבי תיבול וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים Fritters עם עשבי תיבול וגבינה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 197 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, יוגורט, גבינת פקורינו רומנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קישואים קלויים עם גבינה ועשבי תיבול, גלילי קישואים בגריל עם עשבי תיבול וגבינה, ו קישואים ופלפל מוקרמים עם עשבי תיבול וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק קישואים, בצל ומלח במסננת גדולה.
תן לעמוד 1 שעה; לסחוט יבש ככל האפשר.
העברת תערובת לקערה גדולה.
מערבבים את 6 המרכיבים הבאים.
יוצקים שמן צמחי לתוך סיר גדול כבד לעומק של 1 אינץ'. לצרף מדחום מטגנים עמוקים לצד סיר; שמן חום מעל חום בינוני-גבוה ל 177°. עבודה בקבוצות, צורה תערובת קישואים-בצל על ידי כפות לתוך כדורים.
להוסיף שמן חם. מטגנים בקבוצות עד fritters הם חומים, פונה פעם אחת, על 3 דקות בסך הכל. באמצעות כפית מחוררת, להעביר כיסונים למגבות נייר לניקוז.