קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קישוא חמאה צלוי ומרק בטטה עם בייקון אפלווד מעושן

קישוא חמאה צלוי ומרק בטטה עם בייקון אפלווד מעושן
קישוא חמאה צלוי ומרק בטטה עם בייקון אפלווד מעושן עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. לך לחנות ותביא בייקון מעושן, יין, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה טוב. נסו אטריות בטרנוט קלוי סקווש בטטה עם בייקון, פקאן כתוש ותרד, מרק תפוחי אדמה תירס ופינגרלינג עם בייקון מעושן, ו פיצת תות בלסמית עם עוף, בצל מתוק ובייקון מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים דלעת, בטטות, שמן זית, מלח ופלפל יחד בקערה; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
סקוושסקווש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש, מרפרף את הירקות פעם אחת, עד מעט קרמל ומכרז, כ 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, הופך מדי פעם, עד פריך מעט, 7 עד 10 דקות. שמור 1 כף טפטוף בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר; קותלי חזיר מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
לחמם בייקון טפטוף וחמאה יחד בתנור הולנדי על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
8
בצל מטוגן וחמאה בתערובת חמאה חמה עד הבצל שקוף, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
9
יוצקים את היין הלבן לתוך המחבת ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות של מזון משחימים את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ. מבשלים עד היין הלבן מצטמצם בחצי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
10
מערבבים תערובת סקווש קלוי לתוך תערובת בצל; להוסיף מלאי ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שכל הירקות רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
סקוושסקווש
בצלבצל
מלאימלאי
11
יוצקים תערובת ירקות לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים מכסה; דופק כמה פעמים לפני היציאה על להתמזג. מחית בקבוצות עד חלקה. להחזיר מרק פריך לתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
בלנדרבלנדר
12
מערבבים חצי וחצי לתוך מרק מחית; לבשל ומערבבים על חום בינוני-נמוך עד המרק הוא התחמם, על 5 דקות. מערבבים אגוז מוסקט למרק; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לתוך קערות ומעל כל אחד עם בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
מוסקטמוסקט
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת