קלאק (לחם מערבולת קינמון הונגרי)
קאלאק (לחם מערבולת קינמון הונגרי) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הלחם שלך. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 197 קלוריות. 137 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו ביצה, סוכר חום, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת במזרח אירופה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -10 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 35%. מתכונים דומים: לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון.
הוראות
מניחים קמח, סוכר לבן, מלח ושמרים בקערה של מערבל מעמד. בקערה מקציפים יחד ביצה, חמאה מומסת, חלב חם ותמצית וניל; יוצקים לתערובת הקמח. בעזרת חיבור וו בצק מערבבים על נמוך עד שהקמח נרטב ונוצר בצק, ואז מגבירים את המהירות לבינונית, וממשיכים ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, 4 עד 5 דקות.
מכניסים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומניחים לתפיחה במקום חמים עד להכפלה בכמות גדולה, בערך 1 1/2 שעות.
מחוררים בצק, הופכים על משטח עבודה מקומח ומחלקים ל -2 חלקים שווים.
מגלגלים כל חלק למלבן בעובי 1/3 אינץ'.
מברישים כל ריבוע בחמאה מומסת.
מערבבים יחד קינמון וסוכר חום בקערה קטנה, ואז מפזרים באופן שווה על שני המלבנים.
מגלגלים כל אחד בחוזקה לבול עץ, צובטים את הקצוות סגורים ותוחבים אותם מתחת.
מניחים כל אחד לתבנית כיכר זכוכית משומנת. לכסות, ולאפשר לעלות במקום חמים עד הוכפל בתפזורת, כ 45 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מברישים את צמרות הכיכרות בחמאה מומסת, ואז אופים בתנור שחומם מראש עד שהכיכרות מזהיבות, ונשמעות חלולות כשמקישים עליהן, כ-30 דקות.