קלוברליף דבש-לחמניות חיטה
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, שמרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחמניות ארוחת ערב Cloverleaf חיטה דבש, לחמניות ארוחת ערב Cloverleaf מחיטה מלאה, ו לחמניות קלוברליף דבש (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים 1 1/2 כוסות קמח לחם, קמח מחיטה מלאה, דבש, חמאה ומלח לתערובת שמרים; מערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים 1/4 קמח לחם כוס; מערבבים עד הבצק הרך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח הלחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מעיל 12 כוסות מאפין עם ספריי בישול. מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים. עבודה עם חלק 1 בכל פעם, לחלק כל חלק ל 3 חתיכות; לעצב כל חתיכה לכדור (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ממנו ייבוש).
מניחים 3 כדורים בכל כוס מאפין. לכסות ולתת לעלות 25 דקות או עד הוכפל בגודל.
שלב 1 כף מים וביצה; מברשת על לחמניות.
אופים ב 425 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה.